Thursday, May 9, 2013

result exam

gambar ni sebenarnya takde kaitan pun dengan tajuk entry .
sesaje je nak letak . hahaha .
setelah sekian lama tak mengupdate blog . harini baru laa rase nak update blog kembali . tetbe rajin pulak kan . hahha . tajuk harini exam . kenapa dengan exam kan ? harini semua students UITM dah tau result
final exam haritu . yess ! final exam . cepat kan . biasa laa UITM kan . hihihih . nad dapat result cukup makan je . alhamdulillah . rezeki daripada Allah . cuma ada laa satu perkara yang mengecewakan terjadi .
perkara ape ? biar nad jela yang tau :') even takde org dengar luahan hati nad . ALLAH tetap ada untuk nad . untuk hamba-NYA . dia akan ada untuk dengar semua luahan hati nad . what the most thing is org yang nad percaya langsung tak hiraukan nad . rase mcm dejavu . perkara mcm ni pernah terjadi dulu . hmm :) ape pun . jangan pandang ke belakang dah . part 3 here we go ! in shaa allah . akan buat yang lebih baik . semua ni rahsia Allah :) for ZYRA thanks sebab ada untuk aku . even aku sedih or happy kau selalu ada . thanks banyak-banyak . terima kasih SAHABAT . kau ada untuk dengar masalah aku :) sorry kalau aku ada menyusahkan kau :)







*it's okay not to be okay :') keep strong .

1 comment:

ezyra daniel said...

kau tak pernah susah kan aku..susah senang kte sama2 ...
aku dah anggap kau mcm adik sendri