Tuesday, May 14, 2013

menjengkelkan

okay , kenapa ada gambar ni . hehe . ada laa jugak kena mengena 
dengan entry harini . hehe . 

assalamualaikum , ape khabar kawan2 ? mcm mana harini ? sihat ? kalau tak sihat bawak2 laa makan ubat ye . nnty lambat sihat pulak . harini nad nak cerita pasal seorang hamba Allah ni . bagi aku dye agak menjengkelkan laa mungkin . dye anggap kawan baik tu ada je selalu nak dengar masalah dye . dah kalau kau cari dye tengah malam kau tak fikir ke yang dye dah tido ke ape ke . aku pelik jugak mcm mana dye fikir . dye tak boleh fikir ke yang bestfriend dye tu ada life jugak bukan  nak menghadap masalah dye sorang je . c'mon laa weyh . dah besar kan . takkan semua masalah kau nak org lain tolong selesaikankan . kau dah mintak dye tolong . dengar masalah kau tapi kau still jugak kutuk2 dye , cakap belakang . and please laa jaga tepi kain kau sendiri okay . mana tau kalau koyak kng kau jugak yang malu kan . sudah2 laa weyh . sorry laa kalau ape nad tulis ni buat korang terasa tapi ape nad tulis ni hanya untuk seorang hamba Allah ni . cukup2 laa kau kutuk dye kau tak nampak ke dye tetap jugak dengar masalah kau bagi nasihat dekat kau . marah betul aku laa . *sabar nadhirah . gosok dada :) 
cukup2 laa dengan perangai kau tu . Allah ada kan . setiap masalah ada penyelesaian dye . bukan dengan kau emo tu semua masalah kau boleh selesai . lagi buat masalah ada laa . buat org menyampah tau . sekian . gtg , byebye kawan2 .




*behave okay sahabat :)

2 comments:

ezyra daniel said...

gila la...
nadhirah kalau dah marah memang aku takut...
hahaha....

atih starz said...

nadhirah.. knal lg x?