Thursday, January 3, 2013

sad :(

assalamuailaikum kawan-kawan . tgh buat ape tu ? mesti ramai yang tengah siapkan assignment mcm aku .
ayat bajet je padahal tak start pun lagi buat . lama nye laa aku tak update blog nie . bapak laa rindu nye . sebelum nie ada je bnde yang tak menginzinkan nak update blog . wifi rumah aku rosak laa , broadband
slow laa , macam-macam laa . sementara aku takde keje nie . aku rase nak bercerita plak dekat twitter nie .
ape perasaan korang kena tipu ? sakit kan . tapi mesti ada yang tak kisah kan . bagi aku sakit . kalau
tak janji aku tak kisah pun . nie last2 aku jugak yang disalahkan . buat aku nak menhcarut-carut je tapi aku sabar jela . ape aku boleh buat kan . nie aku rase nak g gegar hostel zyra nie nak g bercerita semua .
nak mencarut bagai . aku pendam jela kan . ape boleh buat kan . bila laa nak cuti sem nie . nak balik koyan
laa :( rase mcm lama plak tak jumpa budak2 nie . padahal baru je cuti . cukup laa kot sampai sini . jauh sgt
dah aku melalut nie . nak mandi plak :) nak segar kan badan . aku serabut ngan benda2 nie semua .
okay :) mandi dulu . BYE :)