Friday, October 26, 2012

selamat hari raya :)

cak ! lama tak aku tak update blog nie . biasa laa . aku agak busy dengan study and mcm2 lagi laa . now ,
cuti sem . final exam pun dah habis . saya sudah bebas . tapi tak bebas sgt . tunggu result keluar baru laa rase
lega sikit n beban nak fikir tu hilang . hee :) cuak semua ada . okay , stop pasal final exam n bla bla bla .
tengok tajuk pun tau nak cerita pasal ape kan . hari nie hari raya aidiladha . so , semua msty raya kan . raya
korang msty meriah kan . okay , raya aku tade laa meriah sgt . biasa2 je . takde laa semeriah raya puasa
hari tu . hehe . soo , tade ape yg menarik nak cerita . just rindu nak menaip dekat blog nie . dah lama sgt tak
menaip dekat blog nie akibat kesuntukan masa . haha . nampak tak ayat tu mcm aku nie busy kalah pm je
kan . ahaha ! disebabkan tak beraya dekat mana2 . aku pun buat laa kerja yang paling berfaedah .
PALING ! jeng jeng iaitu snap picture . huahua . disebabkan ank sedara aku ada balik . ape lagi . dye laa jadi mangsa jadi photographer tak bertauliah . haha . sorry ye .  soo , mehh . nak share sikit gmbar time raya tadi . hee :)





nampak tak kalu takde kerja jadi mcm 
mana . haha :D



salam aidiladha semua :)

BYEBYE :) 


*saya rindu muhammad khairulzaim :)