Friday, September 7, 2012

pain .

assalamualaikum semua :) selamat malam . eh eh , silap silap . seelamat pagi semua :D nmpk tak cergas nye
tak tido ag nie . haha . tak ngantok ag sebab ptg dah tido . jadi burung hantu laa kan . dah lama tak update blog .
tade bnde laa nak update blog nie . besok plak ada test BEL . fuhh ! cuak nie . takut nie . wish me goodluck !
hopefully , boleh laa buat test besok .n hope test besok tade laa susah mana kan . nak study pun tatau laa nak
study ape . hmm , semsnjak dua menjak nie ada je org terasa . tak faham , tak faham . serabut otak nak fikir .
so , conclusion tak payah fikir . HAHAHA . *gelak jahat* come . nak share sikit gmbar ngan baby sorg nie .
haha .





sebelah aku tu laa baby nye . msty igt boyfriend kan . haha . tidak sama sekali . sebab ape baby ? sebab dye
suka sgt panggil org lain baby . hahaha . btw , sini miera aku nak cakap sikit . ape pun masalah kuat tau .
biasa laa manusia nie . kau cantik kalu kau ketawa n senyum nie . haha . ikhlas tau aku puji :DD n kesian
dekat diri kau dulu okay sayang .


*tido dulu ! mengantok . goodnight all !