Wednesday, August 22, 2012

raya 2012 :)

assalamualaikum semua :) msty sekarang nie you all still beraya ag kan . but for me , duduk rumah jela . dah
habis dah semua rumah nak g raya . dah tade rumah dah nak g beraya . hehe :) bosan jugak dudk rumah . anak
sedara n kakak2 semua dah balik rumah masing2 . so , rumah dah kembali sunyi laa . raya tahun nie tak berapa
nak seronok sgt laa . sadis je rase . nape ? saya pun  tatau laa nape . mybe sebab tak raya sama-sama kot mcm
tahun sebelum nie . mmbe laa kan . hmm :') yela , ramai dah sambung blaja so , tak boleh laa nak sama2 dah .
balik cite raya tadi . korg dapat bnyk tak duit raya . kte pun dapat bnyk jugak . haha . tp g raya rumah org tak
dapat dah laa . dah besar kan . ada certain rumah je still dapat lagi . at least seronok coz dapat raya with my
unnie n my sweetheart cima senget tu . hahah . ada laa sikit gmba . tahun nie tak bnyk gmba coz akak aku suma raya rumah mak mertua . haha . me and my brother je raya sini raya pertama . wee :)






she my rabbit . hahaha .






nampak tak gmbar merepek kteorg . haha . mmag kalu nak upload semua esok pun tak habis . nmpk tak bnyk dye mcm mana . biasa laa kalu semua muka keje nak bergambar je . sabar jela . haha . btw , thanks 
raya nie best laa dapat jumpa korg . lama kot dah tak jumpa korg . hangout sama kan . hehe :DD rasanye tak
lambat ag nak wish SELAMAT HARI RAYA . Maaf zahir batin semua . 

she my sweetheart . ecehh !  ♥♥









*jemputlah raya datang rumah :)

Monday, August 13, 2012

preparation raya :)

hye readers . ape plan hari nie ? msty suma tgh busy buat preparation raya kan kan . seronok nye . aku
plak duduk dekat hostel tak boleh nak g mane2 . kelas pun tak g . tak sehat laa ): time nak raya mcm nie
laa tak sehat kan . btw , ada plak org balik2 je cari nahas ngan aku . nak kena nie . diam2 sudah .
abaikan jela org tu . back to the story tadi . ape kaorg dah beli tuk raya ? msty meriah laa raya korg tahun
nie . saya baru beli brg sikit2  dekat TS hari sabtu hari tu . lepas tu gerak pergi masjid jamek plak teman
miera cari baju kurung untuk raya . pergh ! penat sgt . lepas buka baru gerak balik . tu pun ada lagi yg
ta cukup tu . tp seronok dapat hang out ngan unnie2 saya n miera even penat gler . dgn ramai org nye lagi .


nmpak tak semua muka dah penat dah . 
see the budak gorjez tu buat muka 
:DD


*sakit hati . ada org mulut mcm puaka ! hurr !

Monday, August 6, 2012

you're perfecting me :)

assalamualaikum kawan2 . ape plan hari nie ? msty korg tido je kan . al maklum laa bulan puasa nie .
tido jela kan . nnty lapar plak . hahaha . nmpk sgt nadhirah nie selalu buat . *winkwink* mmag agak
selalu jugak laa . peduli kan . hari nie nak cerita ape ye . tade ape pun nak cerita sebenar nye .
saya rindu dekat tinggi saya tu . mr.sponge saya busy kot . tape laa . and video yg dye dance make my
day . seronok tgk dye dance . nak tgk real boleh tak awak ? hee :DD pape pun i'm always miss you .
hopefully , study awak okay dekat sana . same goes with your life okay dear :) jgn saket2 tau .
ketot rindu tinggi ! *okay malu* BUBYEE :DD

tgk tgn dye . tough kan kan . 
auwmm ♥♥♥