Wednesday, July 18, 2012

perfect ? i don't think so .

cak ! ape khbar semua ? hee :D msty korg pelik kan rajin plak nad nie update blog pagi2 nie kan . ahaha .
saya dgn selamba ayam n selamba babun nye tak g kelas pagi nie . hahaha . why ? sebab dye . jeng jeng
BANGUN LAMBAT ! hahaha . hebat kan ?? bnyk laa nad nie pnye hebat . sory miss :) nanti lain kali
muka saya jadi org first masuk kelas :) saya tak sengaja . maafkan saya :D okay aku tulis blog hari nie
sebab nak cerita pasal life aku dekat sini . first of all dulu okay je duduk sini but now is just like sucks !
sebab ape ? ada laa alasan tersendiri . weyh , baru part one nak gaduh bagai ke ? nak tengking org ?
nak malukan org ? tak faham laa . ayat hari-hari aku dengar " dah besar kan , settle laa masalah elok2 . slow talk jela " ececeh . cakap bukan main ag . tp buat tak pun . settle masalah mcm budak sekolah rendah ag ada laa . nak campak barang bagai . dala buat muka . penat laa nak gaduh bagai . kte jumpa
sampai 6 sem kot . 3 tahun . lama lagi kott . nie tak habis satu sem dah nak gaduh mcm perang dunia ke 3 je . cukup laa . BUBYEE :)







*smile is the best medicine . so , smile and be strong :')

No comments: