Thursday, July 12, 2012

kami :)

assalamualaikum kawan2 . apa khabar semua ? sehat tak ? hari nie nak cerita pasal ape ye . aku nak
cerita pasal tempat aku sambung blaja nie . msty korg cakap eleh ! dah sambung blaja sebulan baru
nak cerita kan . hehe . sorry ye . busy laa . tade mase nak update blog sygg saya nie :D saya nak cerita
pasal kawan2 yg saya rapat dekat sini :) mereka tak setanding unnie2 saya but for me they also make my
day when i miss my unnie . meh sini nak tunjuk sikit gmba2 mereka .

zaza and miera :) kepala ting tong jugak mcm aku . hee :D

nie mimi :) my roomate . comel kan . hehe .

dyeorg laa yang rapat dengan saya dekat IPB nie :) dyeorg jugak laa tempat aku nak bercerita masalah 
ke pasal lawak ke der ke . hahahaha . ayat famous dekat dyeorg sini ' woiii , sapu sampah ke ? ' korg 
msty pelik kan . hahaha . lantak situ . itu je la nak cerita hari nie . nak pergi kelas dah nie .
bubyee :')



*saya excited nak balik pahang hari nie . miss my mama n ayah . wanna hug them :'(

No comments: