Wednesday, July 18, 2012

perfect ? i don't think so .

cak ! ape khbar semua ? hee :D msty korg pelik kan rajin plak nad nie update blog pagi2 nie kan . ahaha .
saya dgn selamba ayam n selamba babun nye tak g kelas pagi nie . hahaha . why ? sebab dye . jeng jeng
BANGUN LAMBAT ! hahaha . hebat kan ?? bnyk laa nad nie pnye hebat . sory miss :) nanti lain kali
muka saya jadi org first masuk kelas :) saya tak sengaja . maafkan saya :D okay aku tulis blog hari nie
sebab nak cerita pasal life aku dekat sini . first of all dulu okay je duduk sini but now is just like sucks !
sebab ape ? ada laa alasan tersendiri . weyh , baru part one nak gaduh bagai ke ? nak tengking org ?
nak malukan org ? tak faham laa . ayat hari-hari aku dengar " dah besar kan , settle laa masalah elok2 . slow talk jela " ececeh . cakap bukan main ag . tp buat tak pun . settle masalah mcm budak sekolah rendah ag ada laa . nak campak barang bagai . dala buat muka . penat laa nak gaduh bagai . kte jumpa
sampai 6 sem kot . 3 tahun . lama lagi kott . nie tak habis satu sem dah nak gaduh mcm perang dunia ke 3 je . cukup laa . BUBYEE :)







*smile is the best medicine . so , smile and be strong :')

Thursday, July 12, 2012

kami :)

assalamualaikum kawan2 . apa khabar semua ? sehat tak ? hari nie nak cerita pasal ape ye . aku nak
cerita pasal tempat aku sambung blaja nie . msty korg cakap eleh ! dah sambung blaja sebulan baru
nak cerita kan . hehe . sorry ye . busy laa . tade mase nak update blog sygg saya nie :D saya nak cerita
pasal kawan2 yg saya rapat dekat sini :) mereka tak setanding unnie2 saya but for me they also make my
day when i miss my unnie . meh sini nak tunjuk sikit gmba2 mereka .

zaza and miera :) kepala ting tong jugak mcm aku . hee :D

nie mimi :) my roomate . comel kan . hehe .

dyeorg laa yang rapat dengan saya dekat IPB nie :) dyeorg jugak laa tempat aku nak bercerita masalah 
ke pasal lawak ke der ke . hahahaha . ayat famous dekat dyeorg sini ' woiii , sapu sampah ke ? ' korg 
msty pelik kan . hahaha . lantak situ . itu je la nak cerita hari nie . nak pergi kelas dah nie .
bubyee :')



*saya excited nak balik pahang hari nie . miss my mama n ayah . wanna hug them :'(