Friday, June 1, 2012

thanks .

assalamualaikum semua :) selamat pagi . msty korg suma dah lena tido kan sekarang but for me aku still tak
boleh tido bnyk bnde aku nak pikir :( pelik kan aku rajin plak update blog mlm2 nie . ohh well ! nadhirah nie
dye pnye semangat rajin dtg laa nie :) mlm nie aku tatau laa nak cakap ape . aku terharu coz someone nie ada
buad blog and i don't know sebab aku or tak . *tna perasaan sendiri* ehem , ehem . awak ! saya tatau laa
awak buad blog nie sebab saya or tak but seriously saya terharu n happy . hmm , thanks :') saya tatau laa
awak ada baca or tak pasal awak dalam blog saya . but ape saya cakap is honest n not a joke . hmm . ape lg
eak . hmm .please taking care . saya always risau about kaki awak . cepat sembuh n boleh dance mcm video
yg awak suruh zyra bg kat saya tuh . hmm ! pasal video tuh nice n thanks . nnty awak dance tuk saya plak eak .
boleh kan ? boleh kan ? *wink wink* oke laa . smpai sini dulu laa . msty awak letih nak baca nie . tape laa .
kate pun saya nie hyperactive . n lastly , iloveyou comel :) 




*buad muka segan ngan mierul  . good night :)

2 comments:

mierul hakimi said...

hey,im sory ..
i love u comey <3

ceritera plumm said...

hye . it's okay .
<3