Wednesday, June 27, 2012

sad for you :(

cakk ! see see . rajin tak aku mengupdate blog tersayang nie . well . saje jela . sementara takde keje yg berfaedah nak di buat kan . ptg2 mcm nie hujan plak . mmag seronok laa . kelas plak tade . just aki sorg je tade 
kelas . roomate aku semua ada kelas . duduk laa aku diam2 dekat bilik nie . haha . ayai . bosan meyh . meyh meyh . saya nak story something nie :) semalam org yg saya tunggu text saya . omg ! faham tak perasaan saya 
masa tuh . hilang rase sdey saya . dye text saya . lalala . but ada berita sdey dari dye . dye dah tak boleh dance .
saya yg dengar nie pun sdey . apatah lagi dye . dance 2 dah macam hidup dye . tetbe dye dah ta boleh dance . 
kalu korg pun msty sdey kan . hopefully , dye selalu okay . to MR.SPONGE  , awak jaga diri elok2 okay . 
jgn sdey2 . jgn lupa makan . and kalu saket jgn lupa makan ubat okay . org tna tinggi sakit . and i love the way u caring about me :') thanks tinggi ♥♥♥♥♥♥ tu jela untuk hari nie . bubyee kawan2 . hee :D


*tinggi comel mcm spongebob jugak :)

1 comment:

ezyra daniel said...

heheh sweet laa kn
tkpe,insyaallah t tinggi kamoo iwhh mesti dia sembuh... :)