Monday, June 25, 2012

. pendiam .

assalamualaikum kawan2 . eceh . baik plak aku hari nie kan . lame dah aku tak update blog nie . berkepuk-
kepuk dah habuk kau tgk . so , sementara ada masa terluang tade kelas nie aku rase mcm nak update blog je .
firstly , aku dah duduk kolej nie almost 3 weeks laa . sekarang nie still okay lagi laa . tade masalah ngan study or
dengan org . tade laa aku tak puas hati . tp semenjak dua menjak nie ramai yg cakap aku pendiam ?
like serious laa ape yg aku dgr nie . aku pendiam ke ? mybe laa . aku kalu ada masalah aku akan pendiam sikit
but don't worry semua nie sementara je . ble masalah aku dah settle aku akan jadi balik nadhirah yg hyperactive
2 mybe :) so , conclusion nye semua bnde nie sementara je . i miss my family sakai iban . they make my day n
make my life . ble laa boleh jumpa korg ag nie kan . not in mood laa nak tulis blog panjang2 nie . laen kali
update blog lagi okay :) bubyee :D


*i miss them very much :'(

2 comments:

ezyra daniel said...

mis u too adx....
skrg adx da tk sedih2 kn???
*bru bpe minit td dpt text kn???hehe
akk tumpang hapy kt adx tw...
skrg mslh adx da bkurangan...berkat adx sbar selame nie

ceritera plumm said...

maybe . adik okay je . like u said adik kan kuat . mane boleh sdey2 nie . adik break down sekali je , berkat doa akak jugak :) thanks sgt :) sayang akak .