Sunday, June 3, 2012

goodbye :'(

assalamualaikum , tgk tgk . nmpk tak muka saya yg sdey nie . actually i'm really sad plus excited , plus takut ,
plus cuak . aish ! bape bnyk plus laa kan . rajin tak saya update blog malam nie . nie sebab mybe last time saya  update blog kerana saya akan memasuki alam kolej dan pendaftaran pada hari besok . hmm . tatau laa . msty
lame nnty baru saya boleh update blog saya nie . msty berkepuk kepuk laa habuk kat blog saya . just wanna
says goodbye . bye kawan2 . sob , sob :'( take care . n msty korg tertnye tnye mane plak kolej saya g nie .
even kalu korg tak tnye pun saya nak bg tau saya g ipb atau name penuh nye institut professional baitulmal .
pelik , tak penah dgr . ahh ! ta kisah pun . hee :D soo , bubyee kawan2 . doakan saya berjaya di sana . amin :)

mierul , saya pun ada sponge . hee :D spongebob tuh comel . 
saya mmag suka buad muka . abaikan muka saya disitu . hee :DD

goodbye :'( i'm going to college now .




*for my romeo . take care . jgn saket . kaki jgn terpelocot ag okay . goodbye romeo :'(

1 comment:

ezyra daniel said...

adx.....u look sooo cute laa ble gan sponge.hehe
pliz tc kat kolej tu..
akk da tak lehh nak jge adx cam slalu :)