Wednesday, June 27, 2012

sad for you :(

cakk ! see see . rajin tak aku mengupdate blog tersayang nie . well . saje jela . sementara takde keje yg berfaedah nak di buat kan . ptg2 mcm nie hujan plak . mmag seronok laa . kelas plak tade . just aki sorg je tade 
kelas . roomate aku semua ada kelas . duduk laa aku diam2 dekat bilik nie . haha . ayai . bosan meyh . meyh meyh . saya nak story something nie :) semalam org yg saya tunggu text saya . omg ! faham tak perasaan saya 
masa tuh . hilang rase sdey saya . dye text saya . lalala . but ada berita sdey dari dye . dye dah tak boleh dance .
saya yg dengar nie pun sdey . apatah lagi dye . dance 2 dah macam hidup dye . tetbe dye dah ta boleh dance . 
kalu korg pun msty sdey kan . hopefully , dye selalu okay . to MR.SPONGE  , awak jaga diri elok2 okay . 
jgn sdey2 . jgn lupa makan . and kalu saket jgn lupa makan ubat okay . org tna tinggi sakit . and i love the way u caring about me :') thanks tinggi ♥♥♥♥♥♥ tu jela untuk hari nie . bubyee kawan2 . hee :D


*tinggi comel mcm spongebob jugak :)

Monday, June 25, 2012

. pendiam .

assalamualaikum kawan2 . eceh . baik plak aku hari nie kan . lame dah aku tak update blog nie . berkepuk-
kepuk dah habuk kau tgk . so , sementara ada masa terluang tade kelas nie aku rase mcm nak update blog je .
firstly , aku dah duduk kolej nie almost 3 weeks laa . sekarang nie still okay lagi laa . tade masalah ngan study or
dengan org . tade laa aku tak puas hati . tp semenjak dua menjak nie ramai yg cakap aku pendiam ?
like serious laa ape yg aku dgr nie . aku pendiam ke ? mybe laa . aku kalu ada masalah aku akan pendiam sikit
but don't worry semua nie sementara je . ble masalah aku dah settle aku akan jadi balik nadhirah yg hyperactive
2 mybe :) so , conclusion nye semua bnde nie sementara je . i miss my family sakai iban . they make my day n
make my life . ble laa boleh jumpa korg ag nie kan . not in mood laa nak tulis blog panjang2 nie . laen kali
update blog lagi okay :) bubyee :D


*i miss them very much :'(

Sunday, June 3, 2012

goodbye :'(

assalamualaikum , tgk tgk . nmpk tak muka saya yg sdey nie . actually i'm really sad plus excited , plus takut ,
plus cuak . aish ! bape bnyk plus laa kan . rajin tak saya update blog malam nie . nie sebab mybe last time saya  update blog kerana saya akan memasuki alam kolej dan pendaftaran pada hari besok . hmm . tatau laa . msty
lame nnty baru saya boleh update blog saya nie . msty berkepuk kepuk laa habuk kat blog saya . just wanna
says goodbye . bye kawan2 . sob , sob :'( take care . n msty korg tertnye tnye mane plak kolej saya g nie .
even kalu korg tak tnye pun saya nak bg tau saya g ipb atau name penuh nye institut professional baitulmal .
pelik , tak penah dgr . ahh ! ta kisah pun . hee :D soo , bubyee kawan2 . doakan saya berjaya di sana . amin :)

mierul , saya pun ada sponge . hee :D spongebob tuh comel . 
saya mmag suka buad muka . abaikan muka saya disitu . hee :DD

goodbye :'( i'm going to college now .




*for my romeo . take care . jgn saket . kaki jgn terpelocot ag okay . goodbye romeo :'(

Friday, June 1, 2012

thanks .

assalamualaikum semua :) selamat pagi . msty korg suma dah lena tido kan sekarang but for me aku still tak
boleh tido bnyk bnde aku nak pikir :( pelik kan aku rajin plak update blog mlm2 nie . ohh well ! nadhirah nie
dye pnye semangat rajin dtg laa nie :) mlm nie aku tatau laa nak cakap ape . aku terharu coz someone nie ada
buad blog and i don't know sebab aku or tak . *tna perasaan sendiri* ehem , ehem . awak ! saya tatau laa
awak buad blog nie sebab saya or tak but seriously saya terharu n happy . hmm , thanks :') saya tatau laa
awak ada baca or tak pasal awak dalam blog saya . but ape saya cakap is honest n not a joke . hmm . ape lg
eak . hmm .please taking care . saya always risau about kaki awak . cepat sembuh n boleh dance mcm video
yg awak suruh zyra bg kat saya tuh . hmm ! pasal video tuh nice n thanks . nnty awak dance tuk saya plak eak .
boleh kan ? boleh kan ? *wink wink* oke laa . smpai sini dulu laa . msty awak letih nak baca nie . tape laa .
kate pun saya nie hyperactive . n lastly , iloveyou comel :) 




*buad muka segan ngan mierul  . good night :)