Thursday, May 31, 2012

salah sendiri :(

jeng jeng . assalamualaikum kawan2 semua . cakk ! lame kan tak nmpk kte update blog nie . almaklum laa
busy laa kan . hmm , ape laa si nadhirah nak cerita nie . ahai . ehem ,ehem . saya sekarang bnyk sgt mengeluh .
kenapa ? jgn tnye laa kan . saya  rase bersalah sgt . seriously , sgt bersalah . sgt sgt . aih , berapa bnyk sgt laa
kan . saya dah buad salah kat someone nie . saya dah lukakan hati dye . seberapa bnyk aku aku tatau .
aku tak boleh nak baca or assume hati org . jahat kan nadhirah nie . nape laa ta pandai jge hati org kan :(
aish . aku nak give up je ngan dye but ada seorang yg aku sygg nie selalu bg kate2 semangat . cakap jgn
give up . everything gonna be okay and many else . aku caye kan dye . serious , dye dah macm kakak aku
sendiri . dye yg aku mksd kan adalah NAZAHTUL EZYRA . back to someone yg aku dah lukakan hati dye .
i just wanna says i'm so sorry . saya susah hati laa awak mcm nie . take care . jage kesihatan . jgn saket2  .
kalu kaki still sakit jgn dance ag coz akan buad kaki awak ag teruk . saya rase bersalah sgt sgt ngan awak .
it's all my fault :( bnyk ag saya nak cakap ngan awak tp smpai sini dulu laa . jgn lpe pesanan saya . and again ,
MIERUL HAKIMI , i just want to say that's i'm very very very sorry :( sorry sorry n sorry :(

dye senyum n saya dah rosak kan senyuman manis dye :')






*picture above is the one that i love and also the one that i hurt his heart :((