Thursday, April 26, 2012

rilakkuma !

hye ! cak . hehe . lame dah ta update blog rase nye . hehe . apa khabar kawan2 ? tgk tajuk 2 . msty korg tau
kan bnde ape laa si nadhirah nie na cite . hee . tady kan saya ikot laa mama n ayah saya nie pergi ke bandar .
then jalan laa pusing2 n lalu satu kedai teddy bear n guess what ! saya jumpa rilakkuma idaman . waa ! saya
pun buad laa mke comel ngan mama na mintak teddy 2 . n my mama cakap nak kew . nak kew ?! of course
laa nak . n mama pun kate cepat laa pilih mane nak . and guess what . i got that rilakkuma . waa ! saya sayang
laa mama saya . hee :) msty ada ada some people yg tnye bnde alah ape laa rilakkuma 2 . jeng ! jeng !
rilakkuma nie ada lah sejenis makanan tradisional . ahaha ! pfffttt -.-' ! jgn layan laa kepala hotak nadhirah nie .
hehe . mehh saya tunjuk sikit rilakkuma . mempersembahkan :


* mama , saya nak telinga yg warne pink 2 . hee . comel ! *

comel kan . hehe :D ta dpt prince charming bagi pun mama bg pun dah cukup . n mama kate hadiah .
hadiah ape pun den tatau laa . na kate bufday lmbat lg . hee . jnji dah dapat . *rase macam na menari2 jew 
mase tulis blog nie . *





* rilakkuma saya name dooly . jeng ! hehe *

1 comment:

ezyra daniel said...

serius chomeyy laaa sure mahal kan mama belikan nie.hukhukuk
mama!!naza nak jugak hahahaa
share2 taw weyh