Thursday, April 26, 2012

rilakkuma !

hye ! cak . hehe . lame dah ta update blog rase nye . hehe . apa khabar kawan2 ? tgk tajuk 2 . msty korg tau
kan bnde ape laa si nadhirah nie na cite . hee . tady kan saya ikot laa mama n ayah saya nie pergi ke bandar .
then jalan laa pusing2 n lalu satu kedai teddy bear n guess what ! saya jumpa rilakkuma idaman . waa ! saya
pun buad laa mke comel ngan mama na mintak teddy 2 . n my mama cakap nak kew . nak kew ?! of course
laa nak . n mama pun kate cepat laa pilih mane nak . and guess what . i got that rilakkuma . waa ! saya sayang
laa mama saya . hee :) msty ada ada some people yg tnye bnde alah ape laa rilakkuma 2 . jeng ! jeng !
rilakkuma nie ada lah sejenis makanan tradisional . ahaha ! pfffttt -.-' ! jgn layan laa kepala hotak nadhirah nie .
hehe . mehh saya tunjuk sikit rilakkuma . mempersembahkan :


* mama , saya nak telinga yg warne pink 2 . hee . comel ! *

comel kan . hehe :D ta dpt prince charming bagi pun mama bg pun dah cukup . n mama kate hadiah .
hadiah ape pun den tatau laa . na kate bufday lmbat lg . hee . jnji dah dapat . *rase macam na menari2 jew 
mase tulis blog nie . *





* rilakkuma saya name dooly . jeng ! hehe *

Sunday, April 8, 2012

will think of u :)

cak ! terkejut ta nengok nad update blog malam2 nie . ehem ! ehem ! assalamualaikum semua kawan-kawan .
bosan duk rumah nie . tatahu na buad ape dah . bese laa kalu budak da bersara dari sekolah nie kan .
ape jela na buad kat umah . aish ! kalu dlu pagi-pagi jew da bgon kena g skola . smpai ptg plak kan kat
skola 2 . soo , tade laa boring tade bnda na buad . kalu bosan kat skola bole lompat2 ngan bestie2 kat skola 2 .
bole tarik rambut dak2 laki kan . nengok dyeorg buad asyik lucah ngan perangai dyeorg yg nonsense 2 .
nages kat toilet . nie msty unnie-unnie kesayangan saya 2 tau . even saya tade kat situ tp saya tau tau . share
masalah ngan dyeorg . nages same kan :) . hmm . nape tetbe saya tulis pasal sekolah ? msty pelik kan .
tady disebabkan bosan sgt saya pun godek2 laa fon saya n guess what . saya nmpk gmbr2 kat skola before
SPM ! waa ! sumpa tetbe rinduu na skola balik . bole ta ? *buad mke kesian kat pengetua* rinduu na pakai
bju skola , na g kantin , usha2 dak laki yg comey2 , rinduu na kongsi earphone ble ckgu membebel . kalu ckp
mmag ta abis laa kan . bnyk aku buad ngan unnie2 saya . saya sygg mereka ! yeay ! :) meh sini saya
kongsi sikit2 gmba kteorg mase sekolah .











see ! kalu na ltak lg mmag bnyk laa . well . kami memag ske amek gmba nie . kalu da ikot mmag ag bnyk laa
kan . smpai korg pun bole naek juling . hee :) lepas nie mungkin da susa na kumpul2 same-same ag kan .
macam mase skola . saya doakan kejayaan unie-unnie saya . hope korang berjaya dalam hidup ok .
ape pun yg jady jgn cepat putus asa . setiap masalah pasti ada jalan penyelasaian kan :) iloveyou guys so much :) jgn lpe aku okay :) sbb aku ta penah na lpe unnie-unnie aku nie . aku ada jew untuk korg n support suma ape kputusan korg okay . u guys still in my heart forever . unnie-unnie suma akan selalu ada dalam hati
maknea2 :) imissyouguysalot :')





* lots of love 
   zyrainieffadhera <3 <3